10 x proč YACHT – POOL


1/Bezkonkurenčně NEJNIŽŠÍ spoluúčast klienta

2/NO GAPS  v pojištění depozitu

3/Nejširší krytí škod – zahrňuje i pojištění genakru a spinakru 
4/Navýšení depozitu kdykoli bez příplatku

5/Komplexné pojištění a ochrana skippera

6/Evropský lídr v pojištění skipperu

7/Platnost nekončí pojistnou událostí!
8/Promptní likvidace PÚ do 48 hodin
9/Helpline 24/7 i o víkendech
10/Platnost pojištění je 1 rok a pro celý svět!

1.EVROPSKÝ LÍDR V POJIŠTĚNÍ SKIPPERŮ
Společnost Yacht-Pool je etablovaný partner silných pojišťoven (např. AXA), skipperů a poskytovatelů chartru, s více než 40 letými zkušenostmi. Jsme iniciátor a tvůrce produktu „Pojištění skipperů a posádky“ etablovaný v Německu, Rakousku, Chorvatsku, Skandinávii, Řecku, Itálii, Polsku, Česku a na Slovensku. Neustále inovujeme produkty dle potřeb trhu.

2.KOMPLEXNÍ NABÍDKA POJIŠTĚNÍ
Pojištění depozitu pokrývá jen menší a “snáze snesitelnou” část rizika – škodu na vámi pronajatém plavidle. Opravdu velké škody, přesahující výši depozitu, které způsobíte hrubou nedbalostí, pojištění depozitu nepokrývá. Rovněž nepokrývá ani škody na jiném plavidle, či náklady za poskytnuté záchranné práce. Nehody bohužel často přinášejí rozsáhlé a různorodé škody, proto jsme vytvořili komplex vzájemně provázaných pojištění – pojištění odpovědnosti skippera, pojištění posádky pro případ nehody, pojištění storna, pojištění depozitu.

3 “NO GAPS” V POJIŠTĚNÍ DEPOZITU
Při poškození vaší charterové lodi mohou nastat nesčetné škody, které nelze jmenovat a proto to neděláme. Pojištěné jsou i škody na motoru a převodovce pokud nastali zaviněním skippera a vnějších vlivu. ( Za ostatné škody odpovídá provozovatel plavidla). Všechny poškození na vaší charterové lodi pojištění depozitu pokrývá. Přeplatíme Vám tedy i poškození pomocného člunu, plachet či ucpané toalety. A to vše BEZ PŘÍPLATKU.

4. ANO I VŠECHNY PLACHTY JSOU V ZÁKLADNÍ CENĚ POJIŠTĚNÍ,
včetně přídavných plachet – genakeru a spinakeru.

5. FLEXIBILNOST A RYCHLOSLOST.
SMLOUVU UZAVŘETE ONLINE za pár minut a případné dodatečné NAVÝŠENÍ POJISTNÉHO KRYTÍ, ZMĚNY VÝŠKY POJIŠTĚNÉHO DEPOZITU uděláme BEZ DOPLATKU. Pokud během doby platnosti pojištění potřebujete dopojistit depozit na další charter plavbu – ten, který jste si pojistili původně je nižší než jaký právě potřebujete, změnu vám provedeme obratem a bezplatně. Zaplatíte jen rozdíl v pojistné částce.

6. PLATNOST VŠECH POJIŠTĚNÍ JE 12 MĚSÍCŮ
(kromě pojištění storna) . Během následujících 12 měsíců, KDEKOLIV NA CELÉM SVĚTĚ, s jakoukoli posádkou, bez ohledu na počet chartrů je Vaše pojištění platné. Vaše pojištění depozitu platí pro všechny jachtařské destinace. Pojištění odpovědnosti skippera platí ve většině jachtařských regionů s výjimkou pouze pro oblast USA, Austrálie a Nového Zélandu.
Nedejte se zmást – nabídka krátkoletého či jednorázového pojištění nemusí být výhodná! Porovnejte si vždy krytí a spoluúčast.

7. PLATNOST VAŠEHO POJIŠTĚNÍ NEKONČÍ PRVNÍ POJISTNOU ZKUŠENOSTÍ,
pokud neexistuje závažné porušení smluvních podmínek, pojistná smlouva standardně trvá 12 měsíců a to iv případě pojistných událostí během jejího trvání.

8. RYCHLÉ ZPRACOVÁNÍ POJISTNÝCH UDÁLOSTÍ
Díky našim mnohaletým zkušenostem při likvidaci pojistných událostí, po zaslání (online) potřebných dokumentů, pojistnou událost řešíme promptně. Průměrná doba jejich likvidace je od předložení komplet dokladů 2-7 dní. Řešení pojistné události komunikujete v češtině nebo češtině, naše administrativní cetrum je Vám k dispozici.

9.HELP LINE non stop a ZÁKAZNICKÁ PODPORA
ve vašem jazyce – zákaznická linka je vám k dispozici každý den během pracovní doby, v naléhavých případech se můžete obrátit na linku pomoci i mimo pracovní dobu ao víkendech.
Potřebujete se poradit či postupujete správně při vyplnění smlvy, vzniklé pojistné události či při její evidenci, předávání poškozené lodi v bázi? Jsme tady pro vás. Mluvíme nejen vaším jazykem, ale také chorvatsky a anglicky.

10. FÉROVÁ CENA POJIŠTĚNÍ
Ne každé „naoko“ levnější pojištění (např. kratší pojištění) je opravdu levné a výhodné. Porovnejte si výši spoluúčasti, z čeho se počítá spoluúčast (v YACHT-POOL pouze ze škody a ne z depozitu!), výši pojistného krytí a délku platnosti pojištění!